Privacy en Cookie Policy

Inhoud

Inleiding

  1. Persoonsgegevens die wij verwerken
  2. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
  3. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
  4. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
  5. Geautomatiseerde besluitvorming
  6. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Categorie 1: Personalia

Categorie 2: Overige personalia, cookies, soortgelijke bestanden en combinaties hiertussen

Categorie 3: financiële gegevens

  1. Delen van persoonsgegevens met derden
  2. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

7a. Cookies: beschrijvingen en namen

7a1. Google analytics cookie

7a2. Facebook

  1. Gedragsremarketing
  2. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
  3. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Inleiding

Fiscali, gevestigd aan de Raadhuislaan 2, 2131 BE Hoofddorp, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Fiscali. Raadhuislaan 2, 2131 BE Hoofddorp

Tel. Nr.  +31 (0)30 785  47 81

Monika Dijkman-Krawczyk is de Functionaris Gegevensbescherming van Fiscali. Zij is te bereiken via info@fiscali.biz

1.    Persoonsgegevens die wij verwerken

Fiscali verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

a. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Geboortedatum

– Geboorteplaats

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– IP-adres

– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

– Locatiegegevens

– Gegevens over uw activiteiten op onze website

– Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

– Lijst met contactgegevens van de klant via een app

– Internetbrowser en apparaat type

– Bankrekeningnummer

2. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@fiscali.biz, dan verwijderen wij deze informatie.

3.    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Fiscali verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

– Om goederen en diensten bij u af te leveren

– Fiscali analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

– Fiscali volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.

– Fiscali verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

4. Geautomatiseerde besluitvorming

Fiscali neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Fiscali) tussen zit. Fiscali gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

[geen]

5. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Fiscali bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Categorie 1: Personalia

Bewaartermijn: 5 jaar na laatste klantencontact. Reden: commerciële activiteiten.

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Geboortedatum

– Geboorteplaats

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

Categorie 2: Overige personalia, cookies, soortgelijke bestanden en combinaties hiertussen

Bewaartermijn: 2 jaar na laatste klantencontact. Reden: commerciële activiteiten en targeting.

– IP-adres

– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

– Locatiegegevens

– Gegevens over uw activiteiten op onze website

– Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

– Lijst met contactgegevens van de klant via een app

– Internetbrowser en apparaat type

Categorie 3: financiële gegevens

Bewaartermijn: 7 jaar na laatste klantencontact. Reden: wettelijke termijn.

– Bankrekeningnummer en -gegevens

– Creditcardgegevens

6. Delen van persoonsgegevens met derden

Fiscali verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

7. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Fiscali gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Fiscali gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

7a. Cookies: beschrijvingen en namen

Google.com

Namen betreffende cookies

APISID

SSID

PREF

SID

SAPISID

HSID

Bewaartermijn: 24 maanden

7a1. Google analytics cookie

Google Analytics is een webanalyseservice die door Google wordt aangeboden en die websiteverkeer volgt en rapporteert. Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van onze Service bij te houden en te controleren. Deze gegevens worden gedeeld met andere Google-services. Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk te personaliseren en contextualiseren. U kunt ervoor kiezen om uw activiteit op de Service niet beschikbaar te maken voor Google Analytics door de opt-outbrowser add-on van Google Analytics te installeren. De invoegtoepassing voorkomt dat het Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js en dc.js) informatie deelt met Google Analytics over bezoekactiviteiten.

Google raadt ook aan om de Google Analytics Opt-out Browser Add on te installeren – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout – voor uw webbrowser. Deze Opt-out Browser Add on van Google Analytics biedt bezoekers de mogelijkheid te voorkomen dat hun gegevens worden verzameld en gebruikt door Google Analytics.

Ga naar de Google Privacy & Voorwaarden-webpagina voor meer informatie over de privacypraktijken van Google: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Namen betreffende cookies

_ga
_gid
_gat
_ga_user_id
__utmz
__utma
__utma

Bewaartermijn: 24 maanden

7a2. Facebook

De Facebook -remarketingdienst wordt aangeboden door Facebook Inc. U kunt meer informatie over op interesses gebaseerd adverteren van Facebook vinden door deze pagina te bezoeken: https://www.facebook.com/help/164968693837950

Om u af te melden voor op interesses gebaseerde advertenties van Facebook, volgt u deze instructies van Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook houdt zich aan de zelfreguleringsprincipes voor online gedragsadvertenties die zijn opgezet door de Digital Advertising Alliance. U kunt zich ook afmelden voor Facebook en andere deelnemende bedrijven via de Digital Advertising Alliance in Europa http://www.youronlinechoices.eu/ , of u kunt zich afmelden via de instellingen van uw mobiele apparaat.

Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van Facebook naar het gegevensbeleid van Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Namen betreffende cookies

datr

lu

fr

Bewaartermijn: 24 maanden

8. Gedragsremarketing

De remarketingdienst van Google AdWords wordt aangeboden door Google Inc. U kunt zich afmelden voor Google Analytics voor display-advertenties en de Google Display Netwerk-advertenties aanpassen door naar de pagina Instellingen voor Google-advertenties te gaan:

http://www.google.com/settings/ads

9. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Fiscali en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@fiscali.biz.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Fiscali wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

10. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Fiscali neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@fiscali.biz

Portrait of smiling businesswoman holding resume and talking to

Vacature

Fiscali zoekt een nieuwe collega voor minimaal 3 dagen per week! Opleidingsniveau minimaal HAVO, bij voorkeur aangevuld met …